Wat mee te nemen op een reis?

Dus wat staat er op mijn paklijst? Kijk hieronder! Dit is wat ik pak als ik op reis ben, en vergeet niet dat alles hier vermeld in mijn handbagage past omdat ik van licht reizen hou.

Wat in te pakken voor een reis

Wat ik voor een reis inpak, komt niet exact overeen met wat je voor een reis inpakt omdat we allemaal verschillend zijn. Ik draag geen jurken, maar misschien hou je er wel van. Ik ben een vrouw, dus sommige items in de lijst zijn mogelijk niet van toepassing als je een man bent. Ik reis meestal met mijn man, maar soms reis ik alleen of met een vriend.

Mijn paklijst is ook niet ontworpen voor technische reizen, zoals kamperen of skiën. Je hebt verschillende dingen nodig voor dat soort reizen en je moet misschien zelfs bagage inchecken, afhankelijk van wat je moet meenemen.

Deze paklijst is flexibel, dus pas deze aan uw specifieke behoeften en stijl aan. Maar dit zou je een solide basis moeten geven en helpen bij het verwijderen van onnodige dingen die je tegenhouden om de ingecheckte tassen over te slaan.

Hoeveel kleding staat er op mijn paklijst

Kleding neemt meestal ongeveer de helft van mijn tas in beslag, misschien iets meer. Ik ben ervan overtuigd dat je maar een week kleding nodig hebt, hoe lang de reis ook is. Als u inpakt voor een weekendje weg, heeft u nog minder nodig.

Omdat je in de meeste situaties hetzelfde shirt meerdere keren kunt dragen voordat je het wast. Je kunt je jeans meerdere keren dragen voordat je hem wast. En als je meerdere weken reist, kun je niet realistisch kleding inpakken die toch al die tijd meegaat.

Als het een hete bestemming is, gooi ik een of twee korte broeken in, plus een badpak als ik van plan ben om te gaan zwemmen. Ik neem een ​​wintermuts, handschoenen en sjaal mee voor een koude bestemming. Of een hoed met een balkap voor een warme bestemming als ik veel buiten ben, maar meestal geen citytrip.

Ik neem ook altijd een soort lichtgewicht jas mee in geval van regen, of een hoodie, zelfs voor warme weersreizen, in het geval van koude bussen, treinen of vliegtuigen. Meestal draag of draag ik dit, dus het neemt geen ruimte in beslag in mijn tas.

Onlangs ben ik begonnen met het kopen van shirts in sneldrogende stoffen. Ze zijn geweldig om te reizen omdat ze niet zo snel ruiken als je zweet, wat het gemakkelijker maakt om ze weer te dragen. En als je een shirt in de gootsteen moet wassen, is het droog voordat je de volgende dag wakker wordt.

Wat betreft schoenen, pak schoenen in die comfortabel zijn om in te lopen. Als je mooie kleren inpakt of je bent een chic persoon in het algemeen, wil je wat meer geklede schoenen, maar ik raad nog steeds schoenen aan die niet te pijnlijk zijn voor wandelen. Ga je ergens naar het strand? Vergeet je slippers of sandalen niet. Over het algemeen beperk je jezelf tot 1-3 paar schoenen tops

Toiletartikelen op mijn handbagage paklijst

Omdat ik bijna altijd alleen handbagage verplaats, moet ik de vloeistoffen die ik pak beperken. Gelukkig zijn er veel solide toiletartikelen die je vloeibare artikelen gemakkelijk kunnen vervangen.

Hier is mijn standaardverpakkingslijst voor toiletartikelen:

Shampoo en conditioner (bekijk mijn favoriete vaste shampoo en vaste conditioner op Amazon.)
Douchegel of zeep
Tandenborstel en tandpasta
Contactoplossing en case
lotion
Deodorant
Scheermes
Nagelknipper en nagelvijl
Borstel en haarelastieken
Ik draag bijna nooit make-up, dus ik reis er bijna nooit mee. Ik weet dat dat me misschien een beetje raar maakt, dus als je graag make-up draagt, pak dan de jouwe in. Maar beperk u tot alleen de essentie om ruimte te besparen en zorg ervoor dat elke vloeibare make-up in uw vloeistofzak wordt verpakt. Lees hier meer over make-up nemen in een vliegtuig.

Zoals ik al zei, gebruik ik nu vaste shampoo en conditioner. Ik dacht dat ik ze gewoon zou gebruiken als ik reis, maar ik vind ze eigenlijk leuker, en nu gebruik ik altijd de vaste stoffen.

Ik heb veel andere prachtige niet-vloeibare producten gevonden om de vloeibare versies te vervangen, en het heeft het verpakken veel eenvoudiger gemaakt. Dingen zoals solide zonnebrandcrème, insectenwerend middel, parfum en meer.

man met rugzak op de achtergrond van de stad

Elektronica: wat mee te nemen tijdens het reizen

Ik heb mijn laptop nodig om te werken, en ik werk vaak tijdens het reizen, dus ik pak waarschijnlijk meer elektronica in dan je misschien nodig hebt. Overweeg serieus om uw laptop thuis te laten wanneer u op vakantie gaat.

Ik hou van mijn Kindle omdat ik hiermee zoveel boeken kan meenemen als ik wil zonder veel gewicht aan mijn tas toe te voegen.

Ik kan me niet voorstellen om zonder camera te reizen om foto’s te maken, en een extra geheugenchip is de kleine ruimte waard die het in beslag neemt. Maar als je je telefoon als camera gebruikt, neemt dat nog minder ruimte in beslag.

Andere essentiële reisartikelen

Natuurlijk zijn er andere essentiële reisartikelen die je moet meenemen voor een reis. En er zijn bepaalde dingen die persoonlijk voor u zijn en die misschien niet op mijn lijst staan.

Pak alle voorgeschreven medicijnen in die u nodig heeft. Ik raad aan om iets meer in te pakken dan je nodig hebt om je reis te doorstaan ​​in het geval dat je terugvlucht vertraagd wordt en je vastloopt voor een extra dag of twee.

Je moet ook vrij verkrijgbare pijnstillers en wondcrème inpakken. Je kunt de meeste EHBO-artikelen bijna overal kopen, dus ik pak meestal niet teveel van dit soort dingen in, tenzij ik ergens anders op reis ben.

Ik draag contactlenzen, dus ik neem ook mijn brillenglazen mee als ik op reis ben. Zonnebrillen zijn ook essentieel voor de meeste reizen.

Ik weet zeker dat dit vanzelfsprekend is, maar vergeet niet je ID, creditcard en betaalpas, contant geld en paspoort in te pakken (voor een internationale reis). Het is ook goed om een ​​pen en een klein notitieboekje te hebben.

Afhankelijk van de reis, kan ik ook een kleine zaklamp of zelfs een koplamp meenemen. Dit is vooral belangrijk wanneer u naar ontwikkelingslanden reist, waar de kans op elektriciteit groter is.

En tot slot, een van mijn belangrijkste reisbenodigdheden zijn weefsels. Pak een of twee van die kleine tissuepakketten, je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Of het nu droge lucht in het vliegtuig is die mijn neus irriteert of een openbare badkamer zonder wc-papier, een pak tissues komt altijd van pas.

Favoriete handbagage

Een van de belangrijkste onderdelen van alleen handbagage is ervoor zorgen dat uw bagage klein genoeg is.

eBags
Ik ben dol op deze eBags-bagage omdat deze zoveel inhoud heeft en toch binnen de beperkingen van de handbagage van de meeste luchtvaartmaatschappijen kan blijven. Het heeft echter geen goede heupgordel, dus ik zou het niet gebruiken op een reis waarbij ik veel rondloop terwijl ik de rugzak draag.