Rivierreizen tussen Samber en Maas

Namen ligt eigenlijk aan de samenvloeiing tussen deze twee rivieren, waardoor het zeer aangenaam is om de stad over water te bezoeken. Er is een rondleiding met bezienswaardigheden zoals het Waalse parlement en de Élysette (zetel van de Waalse regering). De gelijkenis met de Elysée, de zetel van de Franse regering, is niet willekeurig, omdat de twee regio’s zeer goede relaties hadden toen het Belgische monument werd gebouwd. Let ook op de beroemde Jambes-brug, waarvan wordt gezegd dat deze dateert uit de Romeinse tijd. Als u ervoor kiest om een ​​grotere reis te maken helemaal naar Wépion, waar Belgische aardbeien worden geproduceerd, ziet u meer groen en de prachtige villa’s, waarvan er één eigendom is van de beroemde Belgische tennisser Justine Henin.

reizen per boot vrouw in een vest

Heb je het gevoel dat je vakantie er al jaren hetzelfde uitziet en droom je ervan om er iets nieuws mee te beleven? Als het antwoord ja is, raden we aan om op cruise te gaan. We hebben veel om uit te kiezen – van korte reizen in de Middellandse Zee tot cruises rond Caribische eilanden die meerdere dagen duren. Polen zijn er nog steeds van overtuigd dat de vakantie op het schip erg duur is. Niets is meer verkeerd!

Hoe ziet een watervakantie eruit?

Meestal vaart het schip ‘s nachts en komt het overdag de haven binnen. In de haven heeft elke passagier drie opties: blijf op het schip en geniet van de attracties, ontscheping en verken de stad op eigen gelegenheid of volg een optionele rondleiding. Vluchten met een Poolse piloot worden ook steeds populairder op de Poolse markt – het is een geweldige oplossing voor mensen die geen vreemde talen kennen. We ontmoeten de piloot op de luchthaven in Polen, hij is met ons op reis, op het schip, bij het bezoeken van steden – hij helpt gewoon in elke situatie.

Dankzij het feit dat het schip van punt naar punt vaart, kunnen passagiers aan wal gaan en lokale attracties zien op elke plaats die ze bezoeken.

boottocht

Wat is het vaakst inbegrepen in de reissom?

  • accommodatie in een hut,
  • maaltijden volgens het aanbod, meestal alles inbegrepen,
  • drankjes voor het ontbijt en buffetten, koffie, thee en water naar believen. Koolzuurhoudende en alcoholische dranken extra te betalen (u kunt vooraf volledig all inclusive extra betalen),
  • bagageservice,
  • cabinedienst (schoonmaak),
  • gebruik van zwembaden, ligbedden, handdoeken, enz.,
  • deelname aan evenementen aan boord,
  • een gezelschapsfeest, waarbij een avondjurk verplicht is. In de MSC- en Costa-lijnen is het gewoon een formeler diner en het ontbreken van een elegante outfit is geen groot probleem. Op meer prestigieuze schepen, bijvoorbeeld Queen Mary, Silversea, wordt het strikt toegepast,
  • havengelden,
  • basisverzekering.

Om precies te weten hoeveel de reis ons zal kosten, moet u letten op de elementen die niet zijn inbegrepen in de prijs van de cruise. Als de kosten verrassend laag zijn, kan dit betekenen dat het niet omvat: reizen naar de haven, volledige toeslag, optionele reizen, servicepunten (bijv. Kapper, wasserette), internetgebruik aan boord, tips voor personeel – beide gebruikelijk evenals opgenomen in de factuur en het visum.

Waarom is het de moeite waard?

Een boottocht is een heel andere manier van sightseeing. Het is perfect voor mensen die van water houden. Het uitzicht vanaf het volledige zonnedek is onvergetelijk! Het schip zelf is vaak een attractie – vol entertainment en luxe. Tijdens de cruise bezoekt u veel landen, steden en eilanden, het reisplan is al ontwikkeld, dus u hoeft het niet alleen te doen. Net als bij andere reizen, kunt u hier ook zoeken naar last-minute cruises.

grote cruiseboot

Veel plezier, ontdek en ontdek

Ben je een nachtbraker die liever overdag ontspant, feesten en ‘s nachts gek worden? Op het schip vindt u vele metgezellen en reisgenoten! Samen met hen kunt u genieten van alle attracties op het schip.

Ontdek nieuwe plaatsen en poorten. Als je wilt – ontmoet nieuwe mensen. Als je wilt – ontdek nieuwe smaken – in de steden die je bezoekt en aan boord van het schip, in restaurants en bars die bijna constant op je wachten. Andere attracties zijn te vinden op de hoofdpagina namurpalaisdescongres.